OM CRM

Instrucțiuni pentru ștergerea datelor utilizatorilor

Actualizat: 27 septembrie 2026

Cum să deconectați OM CRM de la Facebook sau Instagram și cum să solicitați ștergerea datelor dumneavoastră.

1. Cui se adresează

2. Eliminarea OM CRM din Facebook

  1. Deschideți Facebook și accesați Setări și confidențialitate → Setări.
  2. Deschideți Integrări de business (dacă ați conectat o Pagină) sau Aplicații și site-uri web.
  3. Găsiți OM CRM și apăsați Elimină. Confirmați.

Accesul este revocat imediat: tokenurile noastre nu mai funcționează și nu mai primim date noi. Datele deja stocate se șterg la cerere — vezi mai jos.

3. Eliminarea OM CRM din Instagram

  1. Deschideți Instagram → profilul dumneavoastră → Meniu → Setări și activitate.
  2. Accesați Permisiuni site web → Aplicații și site-uri web (în unele versiuni: Securitate → Aplicații și site-uri web).
  3. În secțiunea Active, găsiți OM CRM și apăsați Elimină.

4. Eliminarea OM CRM din Threads

  1. Deschideți Threads → profilul dumneavoastră → Setări (☰).
  2. Accesați Cont → Permisiuni site web.
  3. În secțiunea Active, găsiți OM CRM și apăsați Elimină.

5. Revocați accesul OM CRM în TikTok

  1. Deschideți TikTok → profilul dvs. → Setări și confidențialitate.
  2. Mergeți la Securitate și permisiuni → Aplicații autorizate (în unele versiuni: Gestionare cont → Aplicații).
  3. Găsiți OM CRM și apăsați Revocare acces.

6. Deconectarea în interiorul OM CRM

Un administrator poate deschide Integrări → Instagram / Messenger (Meta) sau Integrări → TikTok și deconecta contul (pentru TikTok revocăm suplimentar accesul și de partea TikTok). Tokenul său de acces este șters imediat. Istoricul conversațiilor se păstrează până când ne cereți să-l ștergem, pentru ca echipa dumneavoastră să nu piardă înregistrări din greșeală.

7. Solicitarea ștergerii prin email

  1. Scrieți la support@omcrm.pro cu subiectul „Solicitare de ștergere a datelor”.
  2. Indicați: numele Paginii de Facebook sau numele de utilizator Instagram; numele dumneavoastră așa cum apare pe Facebook/Instagram (sau numele afacerii); ce trebuie șters — totul sau anumite conversații.
  3. Confirmăm primirea în termen de 5 zile lucrătoare și vă putem cere să confirmați că dețineți controlul asupra contului.
  4. Ștergem datele în termen de 30 de zile și confirmăm acest lucru prin email.

8. Ce se șterge

9. Ce poate rămâne

10. Dacă ați scris unei afaceri

Afacerea căreia i-ați scris controlează conversația dumneavoastră. Vă puteți adresa direct acesteia sau ne puteți scrie la support@omcrm.pro: vom transmite cererea afacerii și, dacă cererea este întemeiată, vom șterge datele în termen de 30 de zile.

Mai multe despre prelucrare: Politica de confidențialitate.